Velg di eiga

HYTTETOMT

Hos oss får du stor valgfrihet der du kan velge mellom 8 forskjellige hyttetomter, der alle har panorama sjøutsikt. Tomtene er ferdig oppmålt og klargjort til salg. Tomtene ligg usjenert til, slik at ein får god plass og privatliv.

Ta turen til oss og ei omvisning, så hjelp vi deg med å

Finne di favoritt tomt

Sørbøvåg er ei vakker vestlandsbygd ved innløpet til den verdsberømte Sognefjorden. Her ligg også hyttefeltet vårt med panoramautsikt mot fjord, fjell og er eit eldorado for turgåarar og naturinteresserte. Gode fisketilhøve både i fjorden, lenger ut i havet og i dei mange fiskevatna på land. Fjorden er isfri heile året. Fantastisk turterreng så vel på sykkel, hesteryggen som til fots.

I hyttefeltet har vi fantastiske tomter av god størrelse, til ein fornuftig pris. Her kan ein bygge med stor valfrihet og få den perfekte hytta du har drømt om. Spør oss gjerne om tips, råd og visning av området.

Kort veg frå by til idyll.

Sørbøvågen – adkomst

Sørbøvågen ligg langt vest i Noreg, som igjen betyr det at hyttefeltet ligg nerme Golfstraumen og har milde vintrar –  stort sett med plussgrader. Det vil sei at det skjeldan frys til is verken ute på havet eller inne i fjorden, slik at du kan benytte deg av fiskemoglegheiter året rundt.

Frå Bergen følger du E39 mot fergeleiet Oppedal (110km). Deretter tek du ferge til Lavik (20 minutter), og følger deretter vei 607 mot Sørbøvåg (30km).

Frå Oslo følger du E18 mot Hønefoss, Gol og til fergeleiet Fodnes (295km). Så tar du fergen til Mannheller (15 minutter), og følger veien videre mot Sogndal og svinger så inn på E39 mot Førde, og deretter til Lavik hvor du svinger inn på 607 til Sørbøvåg (200km).

1
2
3
4
5
6
7
8

Hos oss får du også muligheter for eigen

BÅTPLASS & SMÅBÅTHAVN

Med eigen, ny molo og flytebrygge kan du også få din eigen båtplass. Her er du godt beskytta mot vèr og vind og har enkel (og kort) tilgang til båten frå di nye hytte. Les meir om dagsturar, korte snarvisittar og attraksjonar her.  Spør oss gjerne om pris og tilrettelegging av båtplass.

Ønsker du å ha større ute- og planteareal?

Beplantning, tilleggsjord

Hyttefeltet har større, og mindre områder tilgjengeleg dersom du ønsker å plante, dyrke og ha eit større område tilgjengeleg for denne type aktivitetar.  Til hver av tomtene har man rett til å kjøpe båtplass i molo samt mulighet til å etablere din egen parsell til dyrkning av egen mat på gården like ved. Spør oss gjerne om tilgjengeleghet og moglegheiter.

Våkne opp og

Nyt morgonen

Alle hytter med panorama utsikt over fjord og fjell.

Bygg hytta slik du vil med

Stor valgfrihet

Du velger sjølv kva leverandør du vil ha for å bygge di hytte.

Her er det mildt, lunt og godt

Nyt vèret

Hyttefeltet i Sørbøvågen byr på milde vintrar og gode solforhold, men også på eksotisk Vestlandsvèr!